Najlepše venčanice

14-Apr-2008


EkstraBlic_vencanice.jpg

Najbolje za vaše venčanje
Bajkovite i ekstravagantne venčanice
Sve od muzike do burmi


Detalj iz članka objavljenog u časopisu Blic Žena, 14 - 20.aprila.2008 koji je priremila Gordana Jočić-Radisavljević, manekenke angažovane za ovu priliku su iz Modne Agencije Forma Viva:

"U raskočnoj haljini od svile, satena i čipke, ukrašenoj kristalima ili štrasom, na dan venčanja svaka žena izgledaće nestvarno i lepo.

Belo, šampanj i bež ne izlaze iz mode, kao ni bajkovite krinoline i romantične
haljine koje prate liniju tela."

anabela_blic.jpgpdf Blic Žena - ceo članak (.PDF 1355KB)

Preporučujemo

Kupovina venčanica prethodnih kolekcija od 300-550 EUR, dok traju zalihe! ...detaljnije
12-Jun-2014
Dobrodošli na 5. festival "Dani Anabella venčanica", koji se održava od 10. do 30. juna 2014. godine. Pored neverovatnih popusta i poklona, prava poslastica su interaktivna druženja sa ekspertima iz različitih oblasti organizacije venčanja: menadžeri restorana, kreatori, eksperti za zlato i drago kamenje, aranžeri, fotografi, snimatelji, menadžeri muzičkih bendova, vlasnice turist. agencije, internet eksperti itd... Radionice šminke, frizura, dekoracije cveća i demonstracije specijalnih efekata na venčanjima su novina festivala. Bićete oduševljeni savetima, idejama, predlozima. Ulaz je slobodan, dobrodošli. Zbog organizacije kompletnog događaja, potrebno je najaviti svoj dolazak... Mesto održavanja: "ANABELLA WEDDING STORE"- Vozdovac, ulica Kumodraska br.35. Radno vreme: 9h-20h, subotom i nedeljom 10h-16h. ... detaljnije
Kako ste saznali za kompaniju ANABELLA ?


 Preporuka prijatelja
 Novine/specijalizovani časopisi
 Baneri/linkovi
 Preko Facebook-a
0.02